Alle cases

Area Development Twente (ADT)

Technology Base Twente

SPECIFICATIES

Klant:

Area Development Twente (ADT)

Opdrachtgever:

Area Development Twente

Oplossingen:

CMS

CRM

E-mailings

Webapplicaties

https://www.technologybase.nl/

Area Development Twente is de gebiedsregisseur voor de gebiedsontwikkeling Luchthaven Twente en omgeving. ADT is een samenwerkingsverband van de Provincie Overijssel en de Gemeente Enschede. Voor Area Development Twente heeft B-Lex een nieuwe corporate website gerealiseerd en daarnaast de website voor Twente Airport.

 

Website Technology Base Twente

Gemeente Enschede en Provincie overijssel zetten zich in om de transformatie van de voormalige vliegbasis Twenthe en de economie in Twente duurzaam te versterken. Onderdeel hiervan is de ontwikkeling van de Technology Base Twente: een internationale ontwikkel-, demonstratie- en productiezone. Ook voor de Technology Base heeft B-Lex de corporate website ontwikkeld.

Homepage - Nieuws centraal

Technology Base Twente is dé proeftuin voor bedrijven met een grote vernieuwingsdrang en er worden constant nieuwe producten getest en ontwikkeld. Om mensen op de hoogte te houden van deze activiteiten publiceert Technology Base regelmatig nieuwsartikelen en gaat er een online nieuwsbrief uit. De homepage van Technology Base is dan ook zo ontwikkeld, dat de nieuwsartikelen centraal staan in een overzichtelijke collagevorm.

Nieuwsbrief applicatie - Pronuntio

Daarnaast kunnen mensen zich via de homepage abonneren voor de online nieuwsbrief ‘Inside’. Deze nieuwsbrief verstuurt Technology Base via de E-nieuwsbrief applicatie van WebHare: Pronuntio. De opbouw van de nieuwsbrief bestaat uit secties die gebaseerd zijn op de huisstijl van de website. Bij het aanmaken van een nieuwsbrief selecteert de redactie items uit een lijst van beschikbare nieuwsberichten (die automatisch worden verzameld vanuit de newsfeed database met verschillende relevante nieuwsbronnen). Vervolgens kan de redactie de nieuwsbrief nog handmatig bewerken en een keuze maken uit diverse mailinglijsten.


Eenvoudig nieuws verzamelen en importeren: DIO Publisher

Onder andere de mailinglijsten en nieuwsfeed worden beheerd in de WebHare applicatie DIO Publisher. Deze applicatie is op maat gemaakt voor ADT. De kern van DIO is het verzamelen van nieuws uit verschillende bronnen en deze zodanig importeren dat deze makkelijk gebruikt kunnen worden voor nieuwsbrieven. WebHare sites kunnen direct de DIO applicatie voeden, bij externe sites gebeurt dit via een RSS feed. Derden hoeven geen speciale software te installeren, het beschikbaar stellen van een RSS feed is voldoende. WebHare doet de rest.

 

 

www.technologybase.nl

www.adttwente.nl

www.twente-airport.nl