Alle cases

Hogeschool Tio

Responsive website

SPECIFICATIES

Klant:

Hogeschool Tio

Oplossingen:

CMS

https://www.tio.nl/

Tio biedt vanaf 5 locaties in Nederland particuliere hbo- en mbo-opleidingen, op het gebied van Hotel- en eventmanagement, Toerisme en Business. Door de keuzegids Hbo 2017 zijn alle hbo-opleidingen van Tio benoemd tot topopleiding in het vakgebied.

Responsive, eigentijdse website

Hogeschool Tio werkt al geruime tijd met het WebHare CMS. Met de snel veranderende eisen voor een online presence was het tijd voor een nieuwe site. Jongeren (potentiële studenten) oriënteren zich eerst op hun smartphone en ook de look and feel was toe aan een flinke update.

De nieuwe website van Tio is het resultaat van een intensieve en goede samenwerking tussen het team van Tio, het designbureau Bolden en WebHare. Dankzij de voordelen die Scrum biedt hebben we als team een complexe opdracht, met goed gedefinieerde sprints tot werkende deliverables gebracht.

Het eindresultaat is een moderne aantrekkelijke site; volledig responsive en goed vindbaar voor Google met een hoge score in Google Pagespeed Insights. Ook op smartphones en tablets heeft de bezoeker nu een optimale gebruikservaring.

www.tio.nl