Alle cases

Volkswagen

Team Assist

SPECIFICATIES

Klant:

Volkswagen

Opdrachtgever:

Achtung!

Oplossingen:

CMS

CRM

Webapplicaties

ANDERE PROJECTEN

Divorce Sleutelspel

Divorce Sleutelspel

Fanwagen

Fanwagen

LoveBug

LoveBug

Pak de Polo

Pak de Polo

Rijbewijs

Rijbewijs

Social Media

Social Media

Up! Holland Up!

Up! Holland Up!

Team Assist was van 2011 tot in 2014 een gratis rijschema assistent van Volkswagen voor alle amateur voetballers van Nederland. Handig voor de coach, voetballers of ouders met kinderen die voetballen. Team Assist bood een rijschema en het overzicht van alle te spelen wedstrijden, rechtstreeks vanuit de KNVB en was ook beschikbaar als gratis app voor de iPhone en Android.

 

Op de site konden teamleiders gratis een account aanmaken voor hun team. Teamleden konden via dit profiel aangeven of en bij welke wedstrijden ze present zouden zijn en of zij of hun ouders voor uitwedstrijden konden rijden. Team Assist berekende per wedstrijd het beste rijschema en gaf aan waar en hoe laat teamleden zich dienen te verzamelen. Via de site en app waren wijzigingen eenvoudig door te geven. Dit leidde direct tot een nieuw schema. Ook konden teamleden elkaar eenvoudig via de Team Chat op de hoogte houden.

 

Volkswagen is de Official Car Supplier van de KNVB. Met Team Assist activeerde Volkswagen het partnership met de KNVB op een relevante en structurele manier.

 

B-Lex verzorgde de volledige implementatie van de frontend, backend, integratie met Google maps, koppeling met de KNVB, berekening en optimalisatie routes, monitoren en beantwoorden van alle feedback en vragen plus verwerking van onvolkomenheden of verwerking in de FAQ na livegang.