Support

Handleidingen

Hieronder staan de laatste versies van onze handleidingen die vrijblijvend gedownload kunnen worden.
U heeft Adobe Reader nodig om deze PDF-bestanden te kunnen openen.

WebHare 4

Deze handleidingen zijn bruikbaar voor alle WebHare versies vanaf versie 4.0. Deze versie van WebHare heeft een zwarte werkomgeving. Voor de handleidingen van Gebruikersbeheer, WebPack en Pronuntio verwijzen we u nog even naar de handleidingen voor WebHare 3.10.

WebHare is vernieuwd!

Om u wegwijs te maken in de nieuwe WebHare versie worden in deze korte handleiding de belangrijkste verschillen aangeven. Deze verschillen zijn vooral visueel. De meeste applicaties werken nog grotendeels hetzelfde.

WebHare Applicaties

De WebHare Application Portal biedt applicaties met een gestandaardiseerde interface. Wanneer u meerdere WebHare applicaties gebruikt zult u regelmatig dezelfde elementen tegenkomen. In deze handleiding worden de meest voorkomende onderdelen besproken, zodat u er direct mee aan de slag kunt.

Publisher (CMS)

Deze handleiding is bedoeld voor iedere WebHare gebruiker die informatie wil beheren en publiceren.

Tekstverwerker

De Tekstverwerker biedt u een eenvoudige applicatie voor het aanpassen van de inhoud van uw website.

WebHare 3.10

Deze handleidingen zijn bruikbaar voor alle WebHare versies vanaf versie 3.0. Deze versie van WebHare heeft een donkerblauwe werkomgeving.

WebHare Applicaties

De WebHare Application Portal biedt applicaties met een gestandaardiseerde interface. Wanneer u meerdere WebHare applicaties gebruikt zult u regelmatig dezelfde elementen tegenkomen. In deze handleiding worden de meest voorkomende onderdelen besproken, zodat u er direct mee aan de slag kunt.

Publisher (CMS)

Deze handleiding is bedoeld voor iedere WebHare gebruiker die informatie wil beheren en publiceren.

WebHare en Word

Optimaliseer uw Word documenten voor gebruik met WebHare. Deze handleiding geeft u handige tips en trucs.

Pronuntio (Nieuwsbrieven)

Verzend verzorgde en correcte mailingen aan uw klantenbestand. Deze handleiding legt u uit hoe.

WebPack (Formulieren)

Deze handleiding is bedoeld voor iedere WebHare gebruiker die gebruik maakt van de WebPack applicatie. We geven o.a. uitleg over enquêtes, peilingen, gastenboeken en forums.

Gebruikersbeheer

Deze handleiding is bedoeld voor iedere WebHare gebruiker die gebruik maakt van de gebruikersbeheer applicatie. We geven o.a. uitleg over gebruikers en eenheden, rechten en rollen.

Overig

Deze handleidingen zijn bruikbaar wanneer u een Tollium e-mailaccount gebruikt of gebruik van WebDAV wenst te maken.

WebHare en WebDAV

Gebruik bestanden op de server alsof ze lokaal op uw computer staan. Door gebruik te maken van deze mogelijkheden wordt het voor u nog makkelijker om bestanden aan te maken, te wijzigen en te verplaatsen. In deze handleiding geven we u informatie over het gebruik van WebDAV in combinatie met de Publisher applicatie.

E-mailinstellingen

In deze handleiding wordt informatie gegeven over hoe u uw e-mailapplicatie dient in te richten voor het gebruik van een B-Lex e-mailaccount.